Cautare

5611 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit pe mobil orange" (2.72 secunde)
Sorin Oprescu a cuprins in bugetul Primariei Generale pe 2010, votat si de consilieri, 4 milioane de euro pentru echipamente si mobilier de instalat in noul sediu, dotari cu care ar fi trebuit sa ia in primire cladirea de la proprietar, pentru care plateste 2,4 milioane de euro fara TVA chirie anual.
Cea de a XI-a editie a Targului National de Constructii si Materiale pentru Finisaje "Tomis Ambient Construct", organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, cu sprijinul Romexpo SA si in parteneriat cu BRD Societe Generale, a debutat ieri - la complexurile "Perla" si "Select" din statiunea Mamaia - cu un numar impresionant de expozanti, comparativ cu editiile precedente.
Terra 2.0 - cursa spre computerul planetar In ultimii 20 de ani, societatile moderne si economiile acestora au suferit o transformare fara precedent gratie revolutiei informationale.
"Nimeni nu este mai presus de lege ", articol din Constitutia Romaniei, pare sa fie pentru parlamentari o prevedere valabila doar pentru altii. Acestora le-a fost inminat un proiect de lege privind statutul deputatilor si senatorilor, care le confera drepturi suplimentare fata de restul romanilor.
Pretul apartamentelor ar putea scadea cu 16%, daca Guvernul ar anula TVA, si cu 5% in cazul in care mediul privat si antreprenorii si-ar reduce marja de profit cu o treime, a declarat Dan Ioan Popp, presedintele Impact Developer and Contractor.
Presedintele ucrainean Viktor Iuscenko, aflat joi in vizita la Londra, a promis ca va asigura tranzitul gazelor rusesti "in mod gratuit" pana la semnarea de noi contracte cu Moscova privind pretul, relateaza RIA Novosti in pagina electronica, citata de Mediafax.
Comerciantii de anvelope se intrec in promotii. Cumperi anvelope de iarna si primesti gazduire gratuit pentru cele de vara sau, la achizitionarea a patru anvelope, primesti diverse accesorii de iarna cadou.
Inventatorul Google News, serviciul care aduna articole din sute de ziare online din intreaga lume, a fost acuzat de uciderea industriei ziarelor tiparite.
Cum isi atrage motorul de cautare angajatii (Autor : Paul Comsa) Puteti inota impotriva curentului in una din piscinele sale, puteti manca gratuit preparate specifice a sase bucatarii traditionale, puteti dezvolta proiecte proprii, puteti avea la picioare lumea intreaga:
Siteul Open Culture ofera gratuit 300 de carti legendare "Idiotul", de F.M. ... De pe lista nu lipsesc marii clasici. ... Scott Fitzgerald, Henry Jame si James Joyce sunt printre autorii ale caror carti pot fi descarcate sau citite gratuit, in format e-book.
Sistemul de operare GRATUIT, pe care Romania nu-l foloseste Ubuntu a atras multi utilizatori, pentru ca arata traznet in comparatie cu Windows XP. Armata franceza a trecut pe Ubuntu, astfel ca 70.000 de calculatoare nu mai functioneaza acum cu Windows.
Site-ul succesdublu.ro ofera o lista cu locuri din Bucuresti cu WI-FI gratuit: - Turabo Cafe in Piata Romana - Grand Cafe Galleron, vis-a-vis de restaurantul "La Mama" de la Romana.
Wireless gratuit in 8.000 de localitati din UE, inclusiv in Romania. Cum pot beneficia primarii de acest program Un program al Uniunii Europene promite acces la Internet comunitatilor care sunt dispuse sa achite costul abonamentului.
Program de contabilitate ilicit la Ministerul Sanatatii (Autori:
Pacientii care apar ca neasigurati la Sanatate din vina angajatorului care nu le-a virat contributia la Fondul de Sanatate vor beneficia gratuit de servicii medicale in sistemul public de sanatate, cand vom merge cu cardul national de sanatate la medic, potrivit unui proiect de Ordonanta de urgenta a Guvernului.
Pentru a veni in sprijinul pacientilor si pentru a-i indemna sa meargala cardiolog nu doar cand au probleme medicale ci si pentru un consult de rutina, pana la sfarsitul anului, Brotac Medical Center ofera gratuit investigatia EKG.
Fundatia World Vision Romania are deosebita placere de a va invita la dezbaterea Accesul gratuit la servicii medicale pentru mame - un drept garantat pentru femeile din Romania, in cadrul careia vom prezenta rezultatele Studiului privind barierele intampinate de femeile si adolescentele vulnerabile din mediul rural in accesarea serviciilor de asistenta maternala si sanatate reproductiva din Romania.
Asociatia SAMAS va invita la Primele 1000 de zile pentru tine si copilul tau- curs gratuit pentru viitori si proaspeti parinti, sustinut de Educatorii Perinatali certificati SAMAS in reteaua centrelor comerciale Nepi Rockcastle, avand ca parteneri principali:
Cand se aprind luminitele de Craciun in Bucuresti (Autor: Catalin Nae) Luminitele de Craciun in Bucuresti se vor aprinde in seara zilei de 30 noiembrie, a anuntat Primaria Capitalei, care a publicat programul Targului de Craciun 2019 din Bucuresti.
Degringolada invatamantului romanesc, vizibila in fiecare clipa si din ce in ce mai adanca pe masura ce trece timpul, capata tonalitati grave la fiecare sfarsit de an scolar.
google-analytics.com